Ontwerp, engineering, levering en onderhoud
van industriƫle afzuiginstallaties als de handling en processing van poeders en granulaten.

Centraal stofzuigsystemen

Krachtig systeem

Voor een schone werkomgeving en een stofvrij produktieproces is een robuust en betrouwbaar systeem nodig om stof te verwijderen. Een Centraal Stofzuigsysteem van Airtechnic Solutions is hiervoor de beste oplossing. Een gelijkmatig sterke zuigkracht op ieder afzuigpunt wordt door een krachtige exhauster gewaarborgd. Het stof wordt afgescheiden door middel van een vacuümfilter of een (multi)-cycloon technologie.

                   Centraal stofzuigsysteem Fokker

Eigenschappen

Onze centraal stofzuigsystemen hebben de volgende eigenschappen:

- hoge afscheidingsgraad;
-kan alle soorten stof verwerken, zelfs stof met geringe dichtheid, hoge vochtigheid of kleverig stof;
-energiezuinig door automatische regeling;
-veilig en betrouwbaar;
-lage onderhoudskosten.

                   Continental Industrie exhauster

Luchtmessen

Toepassingen en uitvoeringen

Voor het drogen en reinigen van oppervlakken of het luchttechnisch scheiden van ruimtes vormen luchtmessen een bewezen techniek. Ook worden luchtmessen bijvoorbeeld toegepast om de laagdikte bij het verzinken van staal exact te regelen. Wij hebben luchtmessen ontworpen en geleverd in allerlei soorten en maten: stationair en roterend, met een lengte van enkele centimeters tot meerdere meters en met spleten met een breedte van maar 0,2 mm.

Luchtmes

Maatwerk

Omdat geen enkele proces hetzelfde is, zullen wij bij het ontwerp van een luchtmes altijd uitgaan van de specifieke kenmerken van het betreffende proces. Zodoende zijn wij in staat om een luchtmes voor uw specifieke proces te ontwerpen.

Wat komt er nog meer bij kijken

Uiteraard staat een luchtmes nooit op zichzelf. Wij kunnen u een compleet pakket aanbieden m.b.t. uw luchtbehandeling, bestaande uit o.a. blowers, luchtfilters, leidingwerk, koeling, verwarming en bijbehorende procesbesturing.


Werkplekken

Veilig

Daar waar u producten of goederen verwerkt, waarbij stof of gas vrijkomt, dienen uw werknemers goed beschermd te zijn, zonder dat dat ten koste gaat van de productiviteit.

Uw proces centraal

Kijkend naar u eisen en wensen ontwerpen we voor u een werkplek die daar bij aansluit.

                      Afzuigcabine


Meer te weten komen over schoon produceren? Neem contact op met onze experts.